Spar penge og tid ved at sikre din virksomhed korrekt

shutterstock_211379884
Indbrud i erhveret har i mange år været et problem, der ikke blot har kostet virksomhedsejere store mændger af penge, i stjålet udstyr, men har ligeledes kostet virksomhedsejerne mange timer, for at få nyt udstyr, oprydning og installation af det nye udstyr. Indbrud har derfor en række af negative og tunge konsekvenser for virksomhedsejere. Det er ikke umuligt at holde de ubudne gæster væk fra din virksomhed, det kræver dog sikring af bygningen og ligeledes den sikring af bygningen. Som virksomhedsejer er sikring muligvis ikke din stærke side, men dette skal ikke holde dig fra at sikre din virksomhed. Herunder vil der blive gennemgået nogle gode råd til hvordan du sikre virksomheden godt.

Har du ikke stor erfaring og viden omkring sikring af din virksomhed, er det i høj grad en god idé at få en proffesionel til at rådgive dig. Det kan lyde dyrt at skulle sikre sin virksomhed mod tyve, men sådan skal det ikke nødvendigvis være. Hos www.billigsikring.dk, har du mulighed for at købe billige dele til at sikre din virksomhed. De sælger ikke blot delene men har ligeledes et tæt samarbejde med låseteknikkere og godkendt af forsikringsselskaber.

Hvor kommer tyven ind?

Det første skridt mod at sikre din virksomhed er at lave en oversigt over alle de svage punkter i bygninge, hvor det er nemt for tyven at snige sig ind. Dette kan eksempelvis være døre, vinduer eller ventilationsskakte. Det er vigtigt at du gennemgår hele bygningen og får lavet en vandtæt oversigt over hvor tyven kan komme ind, for er der en vej ind, så vl tyven finde den.

Sådan sikre du bygningen

Når du har lavet planen over hvor tyven kan komme ind, er det på tide at finde ud af hvordan du bedst muligt kan styrke de svage punkter i bygningen. Har du eksempelvis en forældet lås, der gør det nemt at komme ind af døren, skal du få sat en ny lås i døren. i nogle tilfælde kan det ligeledes betale sig at få sat en af de nye ståldøre i. Vinduer kan ligeledes sikres, dog er det måske en god idé for den daglige effektivitet at sætte en lås på vinduet som kræver nøgle at åbne. Du kan derimod vælge eventuelt at få sat en normal vinduelås på der blot styrker vinduet og gør det svære at bryde vinduet op. Du kan også vælge at få sat gitter for vinduet. Gitter for vinduet anbefales dog ikke hvis det er et kontorlokale, da det vil påvirke stemningen for de ansatte.

Det er ikke kun vinduer og dører der kan være synderen, gennemgå derfor alle svage punkter og sørg for at din bygnning er optimere og sikret mod indbrud.