Som leder har du brug for en stærk a-kasse

tumblr_ndyvqwykza1tubinno1_1280

Som leder skal man være ansvarsfuld og beslutsom, en person som medarbejdere kan søge til, når der skal tages en stor beslutning eller når der er brug for sparring og vejledning. For at være en stærk leder, der bedst muligt kan støtte sine medarbejdere, kan det være nødvendigt at eliminere flest mulige usikkerheder og variationer i ens liv.

En stor usikkerhed for mange kan være arbejdsløshed, som oftest vil medføre store ændringer i ens liv. Vil man være på forkant med en situation, hvor man står som arbejdsløs uden indtægt, men med regninger der skal betales, kan en a-kasse være en stærk medspiller at have. En a-kasse vil kunne sikre dig dagpenge hvis du pludselig bliver fyret, hvilket giver dig en tryghed for din økonomiske situation.

Ledernes A-kasse kan du læse nærmere om, hvilke muligheder du har for at sikre dig finansielt.

Den rette a-kasse kan gøre en stærk leder stærkere.

En a-kasse er langt mere end blot dagpenge, men uheldigvis er det kun lige præcis det, mange ser i deres a-kasse. En a-kasse er fuld af muligheder for støtte og sparring, som leder kan dette være en lettelse, da det tit og ofte er ledere, der står for at støtte og vejlede andre.

Hos nogle a-kasser vil der være mulighed for at netværke med andre ledere. At netværke med andre ledere kan udvikle ens egne lederevner og man kan få inputs fra andre ledere i forhold til hvordan de har løst en problemstilling, der er aktuel på din arbejdsplads. Et sådant netværk vil give dig et stærkt forum at sparre i, og rådføre dig, med i tilfælde af at du står overfor en problemstilling, du ikke har værktøjerne til at få løst.

Et netværk som dette er derfor et stærkt kort at stå med som leder, specielt hvis man ønsker at udvikle sig og blive bedre rustet til de problemstillinger man kan blive udsat for i hverdagen.

En a-kasse vil hjælpe dig til at forblive i udvikling

I tilfælde af arbejdsløshed, vil din a-kasse ikke lade dig stå alene. En a-kasse vil hjælpe dig til at blive bedre kvalificeret og styrke dig til at tage nye jobmuligheder og udfordringer. A-kasser vil kunne stille lederuddannelser og kurser til rådighed, disse kurser vil opdatere dig på de nyeste teorier og teknikker, der bruges inden for ledelse. Dette vil sikre at du som arbejdsløs leder har de bedste forudsætninger for at kunne finde et nyt og spændende job hurtigst muligt.

Kurserne er dog ikke kun for arbejdsløse og vil ligeledes kunne bruges, hvis du føler at du har brug for at blive opdateret og få vist nye metoder til at arbejde med de opgaver du har som leder. Du kan ligeledes få ledercoaching. Et ledercoachingkursus kan være et godt valg, hvis du føler at der er brug for mere handlingskraft, eller blot har brug for at vide hvor du som leder har svage og stærke sider.