Hvad er en slagleklipper, og hvorfor skal du investere i én?

Der findes efterhånden så mange forskellige redskaber, når det kommer til landbrug og vedligeholdelse af skove, haver og andre grønne områder. I gamle dage måtte man selv tage leen i hånden og knokle derudaf. Heldigvis er det ikke sådan længere, og det er derfor meget nemmere at udføre netop denne type arbejde i dag. Et af de redskaber, der gør livet nemmere for dem, der benytter sig af det, er slagleklipperen. Herunder vil vi fortælle lidt mere om, hvad en slagleklipper er, og hvad du kan bruge den til.

En slagleklipper er det høje græs’ værste fjende

En slagleklipper er det ideelle værktøj, når du skal klippe græs eller krat, som en almindelig rotorklipper ikke kan håndtere. Dette gælder især, når du har at gøre med områder, hvor der kan ligge hårde genstande i græsset – fx rabatter. Kører slagleklipperen over en hård genstand, som en flaske i græsset, er det værste, der kan ske, at en af de slagler, som redskabet får sit navn fra, ryger af. Disse kan nemt udskiftes, og netop derfor egner denne slags klipper sig bedst til denne slags opgaver, i modsætning til andre slags klippere, der tager større skade af at støde på hårde genstande. Mange kommuner vælger af samme grund også at gøre brug af slagleklippere, når det høje græs langs vejene skal trimmes. Du kan finde din slagleklipper og læse mere her.

Find den perfekte slagleklipper til dit formål

Slagleklipperen er nem at installere direkte på din traktor, og den almindelige model kan bruges til langt de fleste formål. Der findes dog også forskellige typer af slagleklippere, som kan bruges til forskellige formål. Du kan bl.a. købe en slagleklipper med sving eller sideforskydning til det lidt mere ujævne terræn, og du kan sågar både koble din slagklipper til bagpå og foran din traktor.

Leave a Reply