Find et online trykkeri til dit marketing materiale

Trykkeri 2.0 – Online trykkerier for virksomheder

Har du virksomhed og skal du bruge fysiske reklameartikler, og spekulerer du på, hvad andre gør, når de skal bruge reklameartikler i fysisk form nu om dage? Så læs med her.

Selvom der stadig findes mange fysiske virksomheder, er det efterhånden kun ganske få, der selv trykker deres fysiske reklameartikler, visitkort og muleposer. Men som tiden har udviklet sig, kan alt jo efterhånden bestilles online, lige fra møbler til helt almindelige fødevarer, så selvfølgelig kan du også bestille dine tryksager online.

Denne type virksomhed kaldes for online trykkerier, og lige så skørt som det lyder, lige så smart er det faktisk.

Fordele ved online trykkerier

Ved at samarbejde med et online trykkeri, sparer du tiden med transport og fremmøde hos trykkeriet. Du kan i ro og mag beslutte dig for, hvordan dine tryksager skal se ud, og lægge bestillingen lige præcis, når det passer dig. Du kan til og med bestille prøveprodukter, inden du lægger din færdige ordre og dermed på forhånd sikre dig, at kvaliteten lever op til dine forventninger.

Der findes efterhånden en del online trykkerier på markedet, både nogle som mest er henvendt til private forbrugere, men efterhånden også en del som fokuserer fuldt ud på virksomheder og på tryksager i den store skala.

Valg af design og reklameartikler

Hos det toneangivende online trykkeri, flyeralarm.dk, lander du fx. på en nem og brugervenlig hjemmeside med alverdens muligheder inden for tryksager.

Først vælger du, hvilken form for reklameartikler du skal bruge. Der findes et væld af muligheder, lige fra etiketter til småkager med logo og til flasker med håndsprit med din helt egen tekst.

Når du har besluttet dig for, hvad du skal bruge, og hvilken kvalitet og materiale du ønsker, kan du vælge mellem mange forskellige skabeloner, men du kan faktisk også bestille dit helt unikke design til tryk.

Ønsker du fx. at gøre din profil lidt grønnere og tilbyde dine kunder muleposer eller shoppingbags i stedet for plastikposer, kan du her vælge imellem 8 forskellige grunddesigns, med forskellige detaljer, såsom lange eller korte hanke, og du kan også vælge, hvilken størrelse der passer til dig og dine kunders behov.

Tryksager lige til døren

Når du klikker ind på de enkelte designs, får du oplyst den totale størrelse samt trykområdets størrelse. Du får også mulighed for at vælge tryk på én eller begge sider, alt efter hvilket design du tror bedst tjener formålet for din virksomhed. Derudover skal du vælge farve og antal. Til sidst skal du uploade det ønskede tryk, og så er det bare at vente på, at dine nye customized reklameartikler ankommer lige til din dør i en forsendelse, som du kan spore hele vejen, fra den afsendes, til den leveres.

På online trykkeriet, flyeralarm.dk, kan du også finde information og gode råd om alt lige fra farvevalg og billedopløsning til, hvilken type fil du skal uploade. Ydermere er produktionen af den bedste kvalitet, og der er dag-til-dag-levering på visse reklameartikler. Hver kunde har desuden en fast tilknyttet medarbejder fra Flyeralarm, som kan hjælpe med råd og vejledning. Alle priser er inklusiv emballage og leveringsomkostninger.

Samarbejde med Photoshop

Online trykkeriet, Flyeralarm, har endda et også et samarbejde med Adobe, som giver dig en 15% rabatkode til Photoshop (Adobe-pakken), hvis bare du er kunde hos Flyeralarm. Det giver dig de allerbedste mulighederne for at designe dine fremtidige tryksager. Kort sagt: der er mange muligheder og klare fordele ved at bruge online trykkerier.

Leave a Reply