Mindsk din leveringstid – spar tid og penge!

Logistik

Som de fleste virksomheder ved, afhænger indtjeningen ofte af, om man har sine varer eller reservedele på lager eller om man kan skaffe disse indenfor et vis tidsrum. Dette gælder både for værkstedet der skal have reservedele til en bil, IT-virksomheden der skal have nye komponenter til en computer og mange flere. DANX, som er specialiseret i reservedele-logistik i norden, kan give din virksomhed en kort og fleksibel leveringstid, så du undgår at miste en potentiel indtjening.

Logistik er en kunst, hvor den strategiske håndtering af både indkøb af reservedele og transportering af disse, kan være en besværlig proces hvis man ikke har den rette logistik-partner. Hvis man vælger den rette logistiske-partner til arbejder, som er omksotningseffektiv, kan man finde en økonomisk løsning der sparer din virksomhed mange penge hvert år.

Hvem er den rette partner for din virksomhed?

Det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed hvilke faktorer der er vigtige, når man skal vælge en logistisk-partner, til at levere reservedele og komponenter. Derfor skal man som virksomhed gøre klart, hvad der er vigtigt:

  • Leveringstid – Har dine kunder ingen forventning til, hvornår de vil modtage deres reservedel, eller hvornår deres varer er færdig? Så kan du gå på kompromos med leveringstiden og spare penge på dette. Hvis du ønsker at give dine kunder en kort ventetid, hvilket kan give dig en højere indtjening, er en lav leveringstid essentiel.
  • Leveringstidspunkt –  Hvis det er ligegyldigt hvilken dag og hvad tid du modtager reservedelene, kan dette igen være en faktor du kan spare på. Men hvis det er vigtigt at du har reservedelen næste morgen du bestiller, bør man vælge en partner der leverer over natten.

Hvis både leveringstid og tidspunkt er vigtigt for dig, er DANX førende inden for “in-night” logistik. Dette er udelukkende til din fordel, da du får en mulighed for at mindske din leveringstiden sammenlignet med dine konkurrenter, samt du sparer spildtid.

Hvad er “In-night”-logistik?

“In-night”-logistik er måske et fremmedeord for dig. Du bør dog hurtigt stifte dig bekendskab med denne term, da din virksomhed både kan spare tid og penge med “in-night”-logistik. Med denne form for logistik er du sikret at dine reservedele ankommer på det rette sted på det rette tidspunkt.

Kort fortalt bliver dine reservedele shippet tidligt om aften, og leveret før kl 07:00 den efterfølgende morgen. Hermed bliver dine reservedele sendt over natten, hvor der alligevel ikke er nogen på arbejde, og man får reservedelene næste dag inden de ansatte møder ind. Dette mindsker tiden man bruger på at vente på reservedele, hvilket i sidste ende betyder at virksomheden sparer tid og penge.