Ny varmeløsning? Tag et Energilån!

energi lån

Står du over for en reparation, supplering eller udskiftning af din nuværende energiløsning? Så kan du nemt og effektivt finansiere den via et Energilån. Finansieringsmuligheden tillbydes af Dansk Varme Service i samarbejde med Dan-Aktiv.

Hvad er et Energilån?

Et Energilån er en finansieringsmulighed til dig, der ønsker at forbedre din energiløsning eller måske har en uforudset reparation. Som privatkunde kan du låne fra 5.000 til 250.000 kr. med en løbetid på op til 120 måneder. Er lånebeløbet under 40.000 godkendes det sågar inden for 10 minutter. Du kan til hver en tid indfri dit lån uden meromkostninger.

Som privatkunde bestemmer du selv den månedlige ydelse for afdragsperioden. Der er dog et minimumskrav på 100 kr. om måneden. Et Energilån er altså en fleksibel løsning uden skjulte omkostninger til dig, der gerne vil gøre en ekstra indsats for at skåne miljøet. Når du låner penge med et Dansk Varme Service Energilån betaler du renter på lånet. Disse kan imidlertid trækkes fra på din selvangivelse, hvilket Dansk Varme Service står for at indberette til SKAT. Således skal du ikke gøre noget aktivt for dette.

Hvorfor er finansiering en god løsning?

Hvis du udskifter din gamle løsning med en ny, effektiv energiløsning sparer du ikke kun penge på varmeregningen – du får tilmed energitilskud til installation af en energivenlig løsning som fx varmepumpe, solenergi eller andet. Alene besparelserne ved at skifte til en mere energieffektiv varmeløsning kan finansiere Energilånet. På den måde er der således ingen større merudgifter ved at skifte varmeløsning og rykke dit hjem et skridt nærmere på at blive miljøvenligt.

Ønsker du ikke at skifte hele din energiløsning ud, kan du med fordel supplere din nuværende med en mere effektiv og energivenlig løsning. Du kan med Dansk Varme Services Energilån ligeledes få finansieret denne som du ønsker. Det er vigtigt at huske på, at lidt også har ret og det er altid bedre at gøre en lille indsats end ingen indsats. Hvis du ikke føler at du har behov eller ressourcer til at omlægge hele din energiløsning, er supplering således et fint alternativ.

Endeligt bruges mange af de lån der ydes på akutte, uforudsete reparationer. Det er en frihed for dig at have in mente, at du altid har et finansieringsalternativ, hvis din varmeløsning skulle stå af. Skulle det være tilfældet, kan du nemt og hurtigt løse problemet og få varme i huset igen.

Læs mere om betingelserne for et Energilån hos Dansk Varme Service.

Kontakt Dansk Varme Service for yderligere information omkring et Energilån.