Mangler du penge til akutte behov?

mangler penge

Vi kender det allesammen, at uforudsete regninger dukker op, når vi mindst venter det. Det kan være en mekanikerregning, tandlægeregning eller en fartbøde, som absolut ikke er regnet ind i det månedlige budget. I dette indlæg får du gode råd til, hvordan du sparer penge til perioder med økonomiske udfordringer, uden at mærke til det i hverdagen. Desuden giver vi dig gode råd til, hvordan du kan betale de udforudsete udgifter, ved at benytte dig af en af internettets mange låneudbydere, som eksempelvis Zaplo.dk.

Spar op uden pengemangel

Hverdagens fastlagte budget og spontane fornøjelser kan hurtigt blive spoleret, hvis en stor mekanikerregning tikker ind med posten. Og december måned er ofte svær at overskue, da julegaveindkøb indgår i samme budget, som man lever for i andre måneder.

Et godt råd er derfor at sætte penge til side hver måned. Beløbet behøver ikke at være stort. Et mindre beløb som 50 kr., 100., eller 200 kr. kan være betydningsfuldt. Det anbefales, at du opretter en ekstra konto, hvor pengene sættes ind, så du ikke kommer til at bruge af denne opsparing. Den månedlige overførsel kan ske automatisk, så du sikrer dig, at du sætter penge til side hver måned.  Du vil med sikkerhed ikke komme til at mærke det mindre beløb, du sparer op hver måned. Det vil derimod føles som en gevinst, når du står og har brug for pengene.

Minilån kan være en hjælp

Når du oplever økonomiske udfordringer i hverdagen, kan det være uoverskueligt at finde ud af, hvor i budgettet de ekstra penge skal findes. Mange har et stramt budget i hverdagen og ønsker stadig at have penge til fornøjelser, som f.eks. at gå ud og spise. Står du derfor og ikke kan finde de ekstra penge, kan et minilån være hjælpen for dig.

Låneudbydere, som eksempelvis Zaplo.dk, tilbyder at du kan optage et lån, hvor pengene vil stå på din konto inden for få dage. Du kan låne et mindre beløb på 5.000 kr., som er en fordel, da lånet dermed vil blive billigere for dig at optage. Derudover kan du vælge kun at binde dig til lånet i en kortere periode på helt ned til 3 måneder. På denne måde er lånet hurtigt ude af verden igen.

Det er dog vigtigt at overveje, hvor meget du har mulighed for at tilbagebetale på lånet hver måned. Hermed sætter du ikke dig selv i endnu større økonomiske udfordringer. Hos de fleste låneudbydere vælger du selv det præcise lånebeløb, samt hvor mange måneder lånet skal betales tilbage over.