Kviklån – en lettere måde at låne penge på

Står du og mangler de sidste penge til din arbejdscomputer eller smartphone? Eller er du kommet i en presset situation, hvor du ikke kan betale de sidste regninger? Med et kviklån kan du lettere få fat i de sidste penge, du står og mangler. Pengene kan lånes hjemmefra via internettet, og pengene kommer hurtigere ind på din konto.

Hvorfor vælge et kviklån?

At tage et almindeligt lån hos din bank kan være en besværlig løsning. Først skal man tage over til banken, snakke med sin rådgiver og finde ud af om man er berettiget. Med et kviklån får man en lettere løsning, fordi man i de fleste tilfælde ikke behøver at fortælle, hvad man vil bruge pengene til. Hos de fleste kviklånsudbydere behøver man heller ikke at betale renter og gebyrer, så længe lånet er betalt inden 30 dage.

Er kviklån en nemmere løsning?

Ja. Et kviklån er en nemmere løsning, fordi det foregår via internettet og udenom din bank. Det tager som regelt to minutter at udfylde din ansøgning og derefter giver man bekræftelse med sit NemID. Har man ansøgt inden for åbningstiderne, kommer pengene ofte ind på din konto samme dag.

Hvad så med afbetaling og skjulte omkostninger?

Man hører tit, at der er “skjulte” omkostninger ved at optage et kviklån. Derfor er det forståeligt, at man let kan føle sig utryg. Dog er der f.eks. hos Lendon.dk en nem låneberegner som viser de omkostninger der hører til lånet. På den måde får man sikkerhed og ved hvad man bevæger sig ud i. Derudover har de også fleksibel afbetaling. Man bestemmer altså selv, hvor meget man vil betale tilbage af lånet inden for den valgte løbetid.

Husk at læse lånevilkårene!

Som sagt, kan et kviklån være en økonomisk løsning på et finansielt problem. Dog er det vigtigt at læse lånevilkårene igennem, så man er sikker på, man har styr på sit lån. Er man stadig i tvivl kan man altid kontakte udbydernes kundeservice. De er til for at hjælpe med at finde den rigtige løsning i netop din situation – og for at give fuld forståelse omkring produktet.

Skriv et svar