Gode råd til iværksættere

Gode-råd-til-iværksætter

Der er en masse holdninger til hvilke råd, der er bedst hvis man vil skabe succes som iværksætter. Grund elementet i at blive en succesfuld iværksætter, er om det giver mening for dig og om du kan balancere det med dit privat liv. Det er vigtigt du beholder fokus på hvad dit mål er og heletiden er bevist om hvorfor du har startet op som selvstændig.

 

  • Start noget du selv tror på og brænder for at skabe.

Det kræver en masse arbejde og lange arbejdsdage, med mange timer. Derfor er du nød til at brænde for det og havde en stor interesse for at få din ide frem. Uden passion for projektet vil du miste motivationen hurtigt.

  • Tænk i at kombinerer visioner og langsigtet mål fremfor at tænke i ideer.

Man har det ofte med kun at tænke i enkelte ideer og lukker af for en masse muligheder. Tænk derimod på hvor hvordan dine ideer kan kombineres med hinanden samt med dine visioner og langsigtet mål.

  • Få feedback fra andre

Det er altid en god ide at søge feedback fra andre. Du skal ikke være bekymret for at andre vil kopiere din ide. Vær derfor aldrig bange for at bede om hjælp, det vil kun styrke dig som iværksætter. Derved kan du bygge relationer du måske kan få brug for senere.

  • Det er okay at fejle hvis du lære af dine fejl

Det helt okay du fejler, det kan faktisk udvikle sig til en styrke, hvis du lære af dine fejltagelser. En hver form for fejltagelser er kun noget du lære af og du bør derfor se det som noget positivt, fremfor et nederlag.

  • Det er okay at lade sig inspirere

Du skal selvfølgelige aldrig direkte kopirer, men det okay at lade sig inspirere af de andre på markedet. Det ikke altid afgørende hvem der er først med en ide, men mere om hvem der kan udføre den bedst.

  • Du behøver ikke opfinde den dybetallerken

Det er ikke nødvendigvis altafgørende, at skabe et helt nyt unik produkt. Mange gør den fejl, at måle sig efter store unikke succes historier som Apple.

  • Skab et godt netværk omkring dig

Opbyggelse af et netværk er noget af det vigtigste som iværksætter. Opbyg et netværk med folk der kan udfordre dig og dine ideer. Få feedback af personer der har anderledes holdninger end dig selv, det kan ofte give dig et nyt syn på tingene.

  • Se nye muligheder i alt

Vend dit syn på tingende om, for måske at finde nye muligheder i allerede eksisterende ideer.