Finansier dit bådkøb med et billån

Mange tror, at et billån kun kan anvendes til køb af bil, men hvad mange ikke ved, er, at billånet er meget alsidigt og kan bruges til at finansiere en lang række forskellige transportmidler. Billånet kan bruges, så længe du kan stille dit transportmiddel som sikkerhed – uanset om det er købt nyt eller brugt.

Går du med drømmen om at købe en båd, kan billånet hjælpe dig. En båd er, ligesom en bil, et håndgribeligt aktiv, som banken kan tage pant i. Det betyder, at båden er bankens sikkerhed, hvis du ikke kan betale af på dit lån.

Sejlsæsonen er i fuld gang, og vil du stadig nå at få mest ud af Danmarks sommervejrs gode vejr- og vindforhold, er det nu, du skal slå til. Der er ikke lang tid til Black Friday, hvor du kan være heldig at finde gode tilbud på både.

Stor frihed uanset bådtype

En båd er selvfølgelig et meget vidt begreb, men du kan bruge billånet uanset hvilken type båd, du ønsker dig. Sejlbåd, motorbåd, yacht eller fiskejolle – samtlige bådtyper er dækket af bådlånet. Store bådtyper vil dog oftest kræve et større lånebeløb end små, hvis du vælger at købe båden fra ny. Derudover skal du huske på, at mange bådtyper kræver en del ekstraudstyr, især sejlbåde, og det kan være en idé at indtænke dette i lånebeløbet.

Du bør dog være opmærksom på, at dit billån har en rente, der matcher dit bådkøb. Sørg derfor altid for at sammenligne lån, inden du beslutter dig. Lån penge nu, find drømmebåden og nyd den danske sommer på havet.

Brugt kan være en fordel

Ligesom ved et bilkøb findes der mange brugte både på markedet. En brugt båd kan være en god løsning, faktisk oftest bedre end en ny, da mange både der er til salg, sælges, fordi ejeren ikke har tid eller overskud til dem. Det betyder, at du oftest kan få en rigtig god båd til en fin pris.

En brugt båd kræver dog oftest enkelte opdateringer i udstyr og vedligeholdelse, hvis den har sejlet langt. Det kan derfor være nødvendigt at medtænke både maling af kølen, ny motor, opdateret navigeringssystem, nye sejl eller interiør i lånet, når du søger.

Sørg derfor for at undersøge, hvor meget din brugte båd skal have ordnet, før du fastlægger dig på et lånebeløb.

Skriv et svar