Ferraris historie

Det er efterhånden ikke særlig mange, som ikke har kendskab til det verdenskendte italienske mærke med den stejlende hingst som logo, og det unikke design som et symbol på luksus og rigdom. Det er vaskeægte fuldblods racerbiler og har gennem hele deres tid deltaget i racerløb – heriblandt især Formel 1, hvor der er udviklet formel 1 biler som har vundet det officielle verdensmesterskab op til flere gange.

Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1929 af Enzo Ferrari, som egentlig begyndte sin karriere som racerkører, men som hurtigt fandt ud af, at han skulle andre veje. En vej som tydeligvis lykkedes og hvor den første rigtige Ferrari stod klar i 1946. Det eksklusive mærke, som mange kun kan få lov at drømme om, havde i 2011 en omsætning der lød på 2,2 mia. Euro, hvilket igen fortæller lidt om, hvor stort et mærke det egentlig er.

Ferraris farver

Selvom lige knap 90 procent af de nye modeller er røde, betragter Ferrari selv deres egen farve for gul, da det siges at den gule farve der bliver brugt på logoet repræsenterer den italienske by Modena, hvor Ferrari startede sit motorsport team.

Det gyldne logo

Når man snakker Ferrari, kan man ikke undgå at nævne det historiske logo. Hingsten som fremtræder på logoet, er oprindeligt fra et italiensk kampfly, som blev tilføjet under Første Verdenskrig. Moderen til den legendariske pilot, der fløj kampflyet med hingsten, valgte i tidernes morgen, at spørge Enzo Ferrari om ikke han ville bruge mærket som logo på hans biler. Den stejlende hingst skulle nemlig bringe lykke. Så kan man diskutere, hvor meget af succesen der egentlig skyldes held.

Kan drømmen om en Ferrari i garagen gå i opfyldelse?

Flexleasing og sæsonleasing gør det ellers umulige, muligt. Hvis ønsket og drømmen lyder på en Ferrari, så lad den drøm blive til virkelighed. Ved sæsonleasing får du muligheden for kun at betale afgift for dine aktive måneder. Et typisk eksempel kunne lyde på en 12 måneders leasingaftale, hvor 6 af dem er aktive om sommeren og de resterende er passive måneder, hvor du ikke betaler afgift for bilen.

Vi har nedenfor listet tre Ferrari modeller op, så du ligesom os, kan blive endnu mere sulten omkring det verdenskendte mærke.

Ferrari F12berlinetta

Det er ingen hemmelighed, at målsætningerne for denne model var at lave den hurtigste og mest moderne bil på markedet, hvor køreglæde var det absolutte mål. Det må man sige er lykkedes, da man her får en V12 motor og 740 HK.

Ferrari 458 Speciale DCT

Ekstrem teknologi burde beskrive 458 speciale, uden hverken at overdrive eller underdrive.

 

Ferrari 458 Spider DCT

En sportsvogn der virkelig kan få alle til lige at kigge en ekstra gang. Det er ikke blot synet der skal nydes her, men også lyden som man aldrig bliver træt af.

Se flere tilbud på leasing af ferrari.

 

Skriv et svar