Tjen penge når det passer dig

Få luft i økonomien

Mange Danskere har svært ved at få økonomien til at hænge sammen, især i denne tid med Corona/COVID-19. Derfor har vi valgt at lave et indlæg om, hvordan du kan få et større økonomisk råderum og tjene penge, selv hvis du ikke har et job.

Spar hvor du kan

Der er mange penge at spare, især hvis du har tid tilovers og har tid til at få dine penge til at løbe lidt ekstra på literen. Hver gang du overvejer at købe en ting eller forbruge noget af det du har på lager, så overvej om det kan undværes eller om du kan skære ned på forbruget uden at gå for meget på kompromis med formålet.

Når du tager et bad, kan du fx skære ned på hvor længe du står under bruseren. Når du laver mad, så undgå at smide resterne ud, men brug dem i stedet til en anden ret. Brug cyklen i stedet for bilen, og hvis du er nødt til at rejse over længere afstande, kan du med fordel rejse uden for myldretiden med offentlig transport, da det også giver en besparelse.

Gå efter tilbud

De fleste ting kan repareres, hvilket er billigere end at købe nyt og stadig opfylde behovet, hvilket kan spare dig for mange penge. Hvis du alligevel tænker, at du har behov for at købe noget nyt, så kig godt efter tilbud og evt. kig forbi en sammenligningsportal før du foretager købet.

I denne tid er der mange butikker der har brug for at komme af med deres lager, og derfor findes der også mange tilbud. Online handlen er i denne periode steget gevaldigt, hvilket har intensiveret konkurrencen og medført tilbud på mange webshops, på trods af at de har haft gode tider. Det er meget ofte muligt at finde ting på tilbud i stedet for at betale fuld pris.

Tjen penge som arbejdsløs

Hvis du ikke har noget arbejde, findes der også online paneler, som delvist kan erstatte et job. Der er stor forskel på hvor meget du kan tjene, da det afhænger af hvor mange undersøgelser de har tilgængeligt – hvilket er det du tjener penge på.

Det kræver hverken en uddannelse, en kontrakt eller faste mødetider at deltage i et panel. Du vælger blot hvilke spørgeskemaer du ønsker at deltage i og modtager en betaling i form af penge, gaver eller gavekort.

Leave a Reply