Det er muligt at låne penge gratis

Lån på mobilen

Står du og mangler penge til din næste Smartphone eller lignende? Kunne du tænke dig at lån penge gratis? Ja, hvem kunne ikke det!
Men det er jo ikke muligt i vores verden i dag, alle tænker bare på at tjene penge, og de eneste der måske vil låne dig penge uden omkostninger, er din familie eller måske dine venner. Men det er faktisk muligt at låne penge gratis! Hos Laanpengesmart.dk kan du nemlig låne helt uden omkostninger første gang du låner hos dem!

Hvordan gør du?

Det er faktisk ret nemt, du udfylder bare en ansøgning over nettet og så får du svar i løbet af nogle få minutter over SMS og e-mail.
Hvis du så har samme bank som Laanpengesmart.dk (Nordea), så kan du få overført pengene i løbet af et par timer, hvis det er inden for bankernes åbningstid. Ellers bliver pengene overført til dig næste dag, hvilket også er tilfældet hvis du har en anden bank.
Hvis du er dansk statsborger, over 20 år og etableret i landet, så er det faktisk kun hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret, at du bliver afvist.

Vilkår

Tilbagebetalingstiden er 1-30 dage, hvilket betyder at det ikke er smart at tage lånet, hvis man på forhånd ved, at man ikke får penge mellem hænderne i løbet af de kommende 30 dage, så man kan tilbagebetale lånet. Når du første har haft en lån hos Laanpengesmart.dk skal du være opmærksom på, at du ikke længere kan låne gratis, men i stedet kommer til at betale en rente på 19%. Lån med omkostninger i den størrelse, kan det ikke anbefales at starte på, med mindre du har et akut behov for penge, og ved at du kan betale dem tilbage næste gang du får løn.

Hvad er ulempen?

Der er faktisk ikke nogen ulemper, men der er en begrænsning: Du kan kun låne op til 4.000 kroner første gang du låner (og kun 2.000 hvis du er 20-22 år).
Bortset fra det låner du på samme vilkår som normalt.

Og hvis det sker at du kommer ud i en situation hvor du ikke kan betale tilbage indenfor tidsfristen, så husk at økonomien aldrig bliver bedre af at lægge regningerne væk og glemme alt om dem. Det udskyder og forværrer bare problemerne!
I stedet skal du kontakte dine kreditorer og forsøge at finde en løsning. I tilfældet med Laanpengesmart.dk skal du være opmærksom på, at de tilbyder at forlænge kredittiden med 7-30 dage, men så opkræver de et forlængelsesgebyr og så er dit lån ikke længere gratis!

Så finansierer kun din næste smartphone med et gratislån, hvis du ved du kan betale tilbage indenfor 30 dage!