De 5 mest solgte biler i luksusklassen

biler-i-luksusklassen

Er du interesseret i at finde ud af, hvad der hitter på leasingmarkedet på nuværende tidspunkt, bør du læse med her. Nellemann Leasing har lavet en liste over deres 5 mest solgte biler, hvor du opnår luksus i topklasse.

BMW X5

Det er uden tvivl BMW X5, der hitter blandt vores kunder, og dermed indtager førstepladsen i vores Top 5-liste. BMW har lavet en SAV (Sports Activity Vehicle), som enten kan fås med 5 eller 7 sæder. Kendetegnet for denne SAV er, at den har fantastiske køreegenskaber, luksuriøs kabine og uovertruffen komfort. I slutningen af 2013 kom den seneste generation af BMW X5, der var spækket med det nyeste inden for komfort og sikkerhedsudstyr. Når du skal vælge din nye BMW X5, skal du tage stilling til hvilken af de to udgaver, du ønsker. Den fås enten i en rå version, der hedder Pure Experience eller en mere luksuriøs udgave kaldet Pure Excellence. Hvis du har brug for ekstra meget plads i din firmabil og kan nøjes med to sæder, fås den også som gulpladebil.

BMW 5-serie

Lige i hælene på BMW X5 ligger BMW 5-serien, som træder ind på en andenplads. Modellen fås i forskellige udgaver herunder Sedan, Touring og Gran Turismo. BMW 5-serien har fået en række facelifts gennem årene, hvor der blandt andet er tilføjet en forbedret kabine og en masse lækkert udstyr. Skal bilen både bruges som privatbil og firmabil, hvor du har brug for et stort bagagerum, er deres Touring at fortrække.

Mercedes Benz E350

På en tredjeplads finder du Mercedes Benz E350 stationcar. Selve E-klassen findes i følgende udgaver: stationcar, sedan, coupé og cabriolet. I dette tilfælde er det dog deres stationcar, der løber med prisen som den tredje mest populære bil. Vi har at gøre med en rummelig bil, hvor der både er plads til familien eller den kørende sælger, der har brug for en bil med opmagasineringsplads. Bilen har en del udstyr fra fabrikken, men der er selvfølgelig også mulighed for at tilkøbe ekstra. Skal du tilbagelægge mange kilometer, tilbyder Mercedes E350 en oase af luksus, mens du er på farten.

Audi A6

Fjerdepladsen nuppes af Audi A6 ligeligt fordelt mellem sedan og stationcar. For mange må Audi A6 siges at være en drømmebil, hvor du får eminent komfort og fabelagtige køreegenskaber. Hvis Audi A6 ikke er hurtig nok til dig, så kan den fås i to sportsudgaver Audi S6 og Audi RS6. Audi A6 har et stort bagagerum, der gør netop denne model særlig attraktiv som gulpladebil. I en Audi A6 får du eksklusivitet i topklasse, mens du flyver henover vejen. En tur i en Audi A6 er både en fornøjelse for fører og passagerer.

Audi Q7

På vores femteplads er der igen tale om en Audi. Denne gang er det deres SUV Audi Q7, hvor du om noget får masser af plads. Vi har at gøre med en yderst rummelig SUV, der har fået et touch af sport. Hvis du stadig mangler plads, kan den fås med 7 sæder. Til trods for at der er tale om en meget stor bil, føles den ikke lige så stor på vejen, som nogle af de konkurrerende brands. Audi Q7 er indvendigt spækket med førsteklasses materialer, mens den udenpå udstråler luksus, eksklusivitet og tidsløshed.

Vi håber, at dette har givet dig et bedre indblik i, hvad der hitter på leasingmarkedet netop nu. Skulle du være interesseret i at høre mere om de forskellige biler, eller sidder du måske med en helt anden bil i tankerne, er Nellemann Leasing klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte dem på info@nellemannleasing.dk eller på tlf. 39 25 20 00.