3 tips til en billig men fed fest

Står du og skal holde et kæmpe fest? Men er du bekymret for økonomien? Det skal nok gå. Der findes nemlig mange gode råd til at holde en fed fest, uden at du skal betale dyre domme. Her får du vores 3 bedste tips.

Billigt festudstyr

Til en stor fest hører sig noget ordentligt udstyr. Det kan være lydudstyr, så musikken kan spille højt. Det kan også være lys, så man kan få en fed visuel oplevelse.

Uanset hvilket udstyr man har brug for, således din fest bliver en kæmpe succes, der sent vil blive glemt, er det værd at overveje, hvad sådan noget koster. Det kan nemlig være enormt dyrt, men behøver ikke at være det.

Hos Tuxen AV-center kan man nemlig leje udstyr af super kvalitet, men til overkommelige priser. Det er en rigtig god begyndelse på festen, der skal have det hele. Og vigtigst af alt er det en glæde for din pengepung.

Køb drikkevarer i Tyskland

Det kan umiddelbart lyde banalt, men det er et ganske fint råd. Når der skal købes drikkevarer til mange mennesker, er det en god idé at købe det i Tyskland. Det kan godt betale sig i de mængder.

Drikkevarerne er en hel del billigere i Tyskland end i Danmark, hvorfor der er mange penge at spare, når man skal have drikkevarer til mange mennesker. Og det ville være ærgerligt at være nødt til at skære ned på denne post.

Derfor er det en bedre løsning at købe drikkevarerne billigt, således man kan få alt det, man har brug for til den fede fest uden at overtrække kontoen. Det er en super god løsning. Også selvom det koster lidt i benzin. Det kan godt betale sig.

Bestil mad udefra

Til en stor fest er det også en god idé at servere en eller anden form for mad til gæsterne. Dette kan hurtigt blive en dyr post, men behøver ikke at være det.

Den billigste løsning er som regel at lave maden selv. Men dette er ikke altid den bedste løsning. Det kræver nemlig meget tid og meget arbejde. I stedet kan man overveje en gylden middelvej, hvor man ikke skal lave maden selv, men heller ikke skal betale dyre domme for tjenere og kokke.

Bestil maden ude fra, og så får man noget lækker mad uden af at skulle røre en finger selv. Det er billigere end at bestille en kok og tjenere, og samtidig er det en bedre løsning for en selv, hvis man ikke gider bruge hele aftenen på at lave mad.

Skriv et svar