Skab penge med dine møbler

Møbler

Dansk design er kendt verden over for sit fokus på det minimalistiske, men hvad størstedelen af alle mennesker synes at glemme er, at at funktionalitet er indtænkt som et naturligt element i den skandinaviske designtradition.

Derfor er det svært at kategorisere disse møbler ud fra én parameter, da de som regel har mere end én anvendelsesfunktion.

Har du dit øje på nogle flotte møbler eller tilsvarende kontorudstyr i god kvalitet til hjemmet eller kontoret, bør du indlede jagten på , som er det helt ideelle sted at lede grundet det store udvalg i butikken og butikkens meget lave priser.

Hos Kontorzonen kan du finde alt inden for borde, stole, reoler og skabe, brand- og pengeskabe, arkivskabe og belysning m.m.

Uanset om du er på jagt efter nye eller brugte møbler, er Kontorzonen altså det helt rette sted at finde hvad du leder efter.

Kontorzonen leder, så du kan finde

Processen med at søge efter, finde og indkøbe brugte møbler er en proces, der er forbundet med stor tålmodighed udover, at indkøberen bør besidde en stor viden om de produkter og producenter, der findes på markedet, så denne er i stand til at identificere kvalitetsvarer til lave priser, når sådanne bliver tilgængelige.

Du har måske spurgt dig selv: Hvordan er det muligt for Kontorzonen at udbyde møbler i høj kvalitet samtidig med, at priserne er presset i bund? Svaret på dette spørgsmål er faktisk ikke så kompliceret.

Kontorzonen har nemlig mange års erfaring med indkøb af kontormøbler.

I forbindelse med konkurssalg over hele landet, udvælges og indkøbes de mest iøjnefaldende møbler, der herefter sælges videre til forbrugerne til stærke priser. Fordi, at indkøbene sker fra konkurssalg, er det muligt at tilbyde et bredt sortiment af både nye og gamle kontormøbler til yderst favorable priser.

Salg af mange varer på én gang er intet problem for Kontozonen, fordi de regelmæssigt køber nye varer ind, og derfor kan virksomheden også tilbyde sine kunder at levere store ordrer fra dag-til-dag.

Gode møbler giver øget fortjeneste

Måske giver det ikke helt mening i dine ører, men den måde dine møbler ser ud på, er med til at påvirke både din egen og dine kollegaers motivation og produktivitet.

Møbler, som ikke er pæne kan nemlig bidrage til, at medarbejderne i en virksomhed kan opleve problemer med at holde gejsten oppe. Dette er også blandt årsagerne til, at man ser flotte kontormiljøer i nogle af verdens største virksomheder, herunder Mærsk, Lego m.v.

Flotte møbler har derimod den modsatte effekt, og bidrager til øget motivation og dermed øget arbejde, hvilket i sidste ende resulterer i mere produktivitet og forøget profit.